Alle prosjekter

Her kan du lese om alle Merkantilbyggs nåværende prosjekter. Merkantilbygg er alltid på jakt etter nye tomter og boligprosjekter.
Ta kontakt med Morten Hiemeyer på mh@merkantilbygg.no dersom du har en tomt, bygård eller prosjekt til salgs.

 
 
lyseren.jpg

LYSEREN STRANDPARK

Ferieparadiset Lyseren Strandpark har 53 sommer- og helårshytter og 6 leiligheter til salgs. Det ligger i naturskjønne omgivelser ved innsjøen Lyseren i Ytre Enebakk, og har vært et feriehjem for mange i nesten 100 år.

Hyttene og leilighetene står klare i 2018 og 2019.

Ankerveien 12

I Ankerveien 12 kommer det nå for salg 2 boliger i en tomannsbolig som plassert naturlig i terrenget mellom Besserud og Midtstuen. Ideen bak denne flotte beliggenheten var å finne det perfekte skjæringspunktet mellom en rekke viktige områder – byen og marka, jobb og fritid, aktiviteter og hvile, det elegante og det funksjonelle.

 
bjørnveien.jpg

Bjørnveien 24 - 26

Nå bygges 4 nye tomannsboliger mellom Slemdal og Gressbanen. Boligene i Bjørnveien 24-26 får et klassisk, tidløst og stramt uttrykk. Hver av boligene blir på ca 200 m2 og får 4 soverom og 3 bad med WC. Enhetene er tilrettelagt for mulighet for egen utleiedel, kontakt selger for mer informasjon. Alle boligene får felles underjordisk garasje og åpne grøntområder med felles lekeareal.

 
nesodden.jpg

Spro havn

Vi skal bygge 2- til 5-roms leiligheter som vil variere fra ca. 58 m2 til 141 m2 i størrelse, og de fleste har syd- eller vestvendte terrasser.

Småbåthavnen blir liggende godt beskyttet bak en Oslofjordens største molo med et stort antall båtplasser for både fastboende i Spro Havn og beboende for øvrig. I tillegg blir det en stor gjestebrygge. Et område er spesielt avsatt til seile- og båtaktiviteter for enkel utsetting av mindre båter. Innenfor moloen blir det en beskyttet badeplass spesielt tilrettelagt for barn.

Spro Havn vil inneholde næringslokaler for næringsvirksomhet helt nede ved båthavnen. Langs bryggen blir det en lang promenade med butikker, frisører, restauranter og andre næringer.

 
vl.jpg

Vestlia Lodge

36 nybygde leiligheter ved siden av Vestlia Resort på Geilo. Det blir 2- til 5-roms leiligheter fra 44 til 118 m2 BRA med flott beliggenhet, ski in/out og kort vei til alt du ønsker deg på Vestlia Resort. Eget garasjehus under bygget med skiboder, smørebod og heis opp til leilighetene, gjør at du kan gå tørrskodd fra bilen til leiligheten.